We zijn op zoek naar technische professionals

Field Technician (Montagespecialist) bij ANDRITZ Gouda


Wil jij als Field Technician van ANDRITZ Gouda bijdragen aan de groei en verdere ontwikkeling van onze succesvolle organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Field Technician (montagespecialist) word je wereldwijd ingezet bij het opbouwen en in bedrijf stellen van machines en/of complete productielijnen die door ANDRITZ Gouda aan de klant zijn geleverd. Ook service en onderhoud behoren tot jouw werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden volledig onder eigen verantwoordelijkheid verricht, vaak met ondersteuning van medewerkers van de klant. Op locatie ben je het aanspreekpunt van de klant en regel je alles dat nodig is om jouw opdracht tot een succes te maken. De opdrachten kunnen in duur variëren van enkele dagen tot circa 4 weken - uitzonderingen daargelaten.

Wij vragen

• Opleiding op MTS-niveau (werktuigbouwkunde). Kennis van hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek is een pré.
• Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling.
• Goede beheersing van de Engelse taal. Dit is belangrijk om:
- over technische zaken te kunnen overleggen met de klant
- instructies en technische informatie te geven aan gebruikers van de machines
- rapportages op te stellen over de werkzaamheden, inclusief uren en materiaalverantwoording en aanpassingen aan de machine
• Ervaring in machinebouw en installatietechniek is een pré.
• Grote flexibiliteit en inzet vanwege het internationale karakter van ANDRITZ Gouda en de diverse productgroepen. Je bent bereid om minimaal 80% van jouw tijd in het buitenland te verblijven.

Opleiding

De werkzaamheden zijn zeer specialistisch en het vergt enige tijd om ze zelfstandig uit te kunnen voeren. Vanzelfsprekend zorgt ANDRITZ-Gouda voor goede begeleiding en een gedegen interne opleiding.

Wij bieden

Werken in een leuke, dynamische internationaal georiënteerde onderneming met een prettige werksfeer. Interessante carrièremogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Verder mag je van ons verwachten dat wij je stimuleren, uitdagen en vrijheid geven, zodat je iedere dag met plezier naar en van je werk gaat.

Reactie

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV. Je kunt deze per e-mail sturen aan Charlotte Leferink, sollicitatie.gouda@andritz.com of solliciteer direct via de onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteer nu!