We zijn op zoek naar technische professionals

Supply Chain ManagerWil jij als Supply Chain Manager van ANDRITZ Gouda bijdragen aan de groei en verdere ontwikkeling van onze succesvolle organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De organisatie en afdeling

De doelen van ANDRITZ Gouda zijn ambitieus en we willen ons graag verder ontwikkelen in de internationale markt. Wij zijn dan ook op zoek naar een ervaren Manager SCM die onze organisatie een stap verder brengt.
De afdeling Supply Chain Management bestaat uit 3 Tactisch Inkopers en 4 Operationeel Inkopers. Als coach en leider voor deze professionals weet je te inspireren, coach je waar nodig en zorg je actief voor de ontwikkeling van jouw team binnen de organisatie.

Vanzelfsprekend ben je vanuit je rol ambassadeur voor je vakgebied en afdeling richting interne stakeholders. Je bent deelnemer in diverse overlegstructuren en draagt bij aan de overall te varen koers binnen ANDRITZ Gouda.

De functie

Als Supply Chain Manager werk je aan een aantal hoofddoelen:
• Bouwen aan visie en strategie voor Supply Chain Management
• Leidinggeven aan de afdeling SCM - gericht op groei en ontwikkeling van de professionals en een optimaal klimaat voor samenwerking
• Ontwikkeling en realisatie van verandermanagement - vanuit de visie en koers creëer je een omgeving waarin vooruitgang en vernieuwing omarmd worden
Daarnaast bezoek je binnen- en buitenlandse leveranciers en onderhandel je over het afsluiten van contracten. Je bent kritisch over inkoopprocedures en deinst er niet voor terug om deze en andere zaken te optimaliseren of aan te passen. Je bent mede verantwoordelijk voor "make or buy" beslissingen, het managen van "lead-times" en "on-time-delivery" performance en het analyseren en monitoren van MRP lijsten.


Wij vragen
• HBO opleiding richting Supply Chain Management / Technische Bedrijfskunde
• 10 jaar werkervaring in een inkoopfunctie binnen bij voorkeur een technisch bedrijf
• Ruime leidinggevende ervaring in een supply chain omgeving
• Resultaatgericht en ervaring met organisatieveranderingen
• Een verbinder, initiator en people manager
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Kennis van projectplanning en kennis en ervaring met SAP


Wij bieden

Werken in een leuke, dynamische internationaal georiënteerde onderneming met een prettige werksfeer. Een organisatie in verandering waar pro activiteit en eigen inbreng hoog in het vaandel staan. Interessante carrièremogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Een assessment zal deel uitmaken van de selectieprocedure.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV. Je kunt deze per e-mail sturen aan Charlotte Leferink, sollicitatie.gouda@andritz.com of solliciteer direct via de onderstaande sollicitatiebutton.

 

Solliciteer nu!