We zijn op zoek naar technische professionals

Process Engineer


Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het procesontwerp van de te leveren machines en proceslijnen. Tijdens het verkooptraject werk je nauw samen met de verkoopafdeling en maak je processchema's (P&ID) en diverse procestechnische calculaties zoals warmte- en massabalansen en drukvalberekeningen. Ook het bepalen van de technische specificaties en de machinegrootte ten behoeve van offertes behoort tot je werkzaamheden. Voorafgaand aan de uiteindelijke verkoop van een machine worden doorgaans proeven uitgevoerd in onze proeffabriek, waarbij je de nodige procestechnische ondersteuning biedt. Tijdens oplevering van de installaties kun je worden ingezet voor trouble-shooting op procestechnisch gebied. Daarnaast draag je bij aan langere termijn technische ontwikkelingen en innovaties van onze machines in samenwerking met de afdeling R&D. In alle bovenstaande activiteiten is zelfstandig opereren en communiceren met collega's, klanten, partners en leveranciers in binnen- en buitenland essentieel. Vanwege het internationale karakter van ons bedrijf kan het voorkomen dat er kortdurende werkzaamheden in het buitenland verricht moeten worden.

Plaats in de organisatie

Als Process Engineer ben je in staat zelfstandig te communiceren met onze internationale klanten, agenten, leveranciers en collega's. Voor medewerkers van onze buitenlandse vestigingen fungeer je regelmatig als vraagbaak. De Process Engineer rapporteert aan de Manager Process Engineering.

Profiel kandidaat

• Relevante opleiding op HBO of WO niveau, bijv. Chemische Technologie of Levensmiddelen Technologie
• Minimaal 5 jaar ervaring in procestechniek bijvoorbeeld in de food-, chemie- en/of milieu-industrie
• Sterke analytische vaardigheden
• Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels (woord en geschrift)
• Bereidheid tot reizen en verrichten van werkzaamheden in het buitenland.

Wij bieden

Werken in een leuke, dynamische internationaal georiënteerde onderneming met een prettige werksfeer. Interessante carrièremogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Verder mag je van ons verwachten dat wij je stimuleren, uitdagen en vrijheid geven, zodat je iedere dag met plezier naar en van je werk gaat.

Reactie

Voor functiespecifieke informatie kun je contact opnemen met Jeroen Poldervaart, Manager Process Engineering op tel.nr. 0182 623723.

Stuur jouw c.v. bij voorkeur per email naar sollicitatie.gouda@andritz.com t.a.v. Charlotte Leferink of per brief naar: ANDRITZ Gouda, T.a.v. Charlotte Leferink, Postbus 375,
2740 AJ Waddinxveen

Een psychologische test kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Solliciteer nu!